Oasis terug samen?

Gepubliceerd op 24 augustus 2024 om 13:42

Liam en Noel Gallagher zaaien speculaties over mogelijke Oasis-reünie met raadselachtige aankondiging

De geruchtenmolen draait op volle toeren na een mysterieuze aankondiging van de broers Liam en Noel Gallagher, die mogelijk wijst op een langverwachte Oasis-reünie. Zou het dan eindelijk zover zijn?

 

Beide broers deelden gisteren exact dezelfde cryptische video op hun Instagramaccounts. De korte clip toont alleen de datum "27 augustus 2024", zonder verdere uitleg. Wat er op die dag zal gebeuren, blijft vooralsnog een raadsel, maar het internet gonst van de speculaties. Fans hopen dat dit het moment is waarop de gebroeders Gallagher hun ruzie bijleggen en Oasis weer bij elkaar komt. Dergelijke geruchten hebben al vaker de ronde gedaan sinds de iconische band in 2009 uiteenviel, maar deze nieuwe aanwijzing lijkt serieuzer dan ooit.

 

Liam Gallagher wakkerde de speculaties verder aan tijdens zijn optreden afgelopen weekend op het Reading Festival. Aan het einde van zijn set verscheen dezelfde datum op de schermen op het podium, vergezeld van het tijdstip "08.00 uur". Liam hintte op "iets spannends" dat volgende week zou plaatsvinden, wat de hoop op een reünie alleen maar heeft aangewakkerd. Wat deze mysterieuze aankondiging precies inhoudt, zullen we echter pas op 27 augustus ontdekken.